Oprindelig er jeg fra Nordjylland, men forvildede mig til Århus for efterhånden mange år siden. Her er jeg nu bosat i Risskov ved Aarhus bugt, hvor jeg har mit værksted og galleri GalleriLOU. Jeg arbejder bl.a med akryl, kul, blyant, kridt samt tusch på lærred, papir og træ. Malerierne synes ofte abstrakte, men med genkendelige og figurative elementer, der tilsammen har et ønske om at byde velkommen til en opdagelsesrejse ind i en verden formet af tanker, spartelteknik og penselstrøg.

 

Inspirationskilden til mine malerier trækker tråde tilbage i tid, nemlig da jeg for snart 25 år siden oplevede én af de første fotoudstillinger, hvor verden bliver afbilledet fra himlen. Midt på Store Torv i Aarhus centrum blev jeg så overvældet af, hvor smuk vores jord er: interessante formationer og smukke farver. Her slog det mig, at det at betragte noget fra et andet perspektiv end dét, vi normalvis betragter det fra gør, at dette ”noget” kan fremstå i et andet lys. Denne oplevelse har nu fulgt mig i mange år og været medvirkende til at forme mit menneskesyn; for hvad enten det er et menneske, en genstand eller en udfordring, så kan disse ændre form, når de betragtes fra et andet perspektiv. Tænk blot på, når vi ser tingene lidt `fra oven´, så kan vi måske se noget andet, end det vi hidtil har set.

 

I mine værker indgår der derfor ofte luftfotolignende elementer og tit i kombination med elementer i et normalperspektiv…på den måde forsøger jeg at indfange flere perspektiver samt mit menneskesyn i et og samme maleri.

 

Jeg har gennem en årrække været tilknyttet Galleri Lyrum i Aarhus, og pt. kan et udvalg af mine værker ses hos Galleri INUIT i Aalborg. 

 

Copyright © All Rights Reserved