Selve udtrykket 'giclée' (udtales "zhee-clay") opfandt den franske grafiker Jack Duganne i 1991. Ordet kommer af det franske ord for dyse (la cicleur) og af verbet at sprøjte (gicler). Gicléetryk er digitale tryk i meget høj kvalitet, hvor der er anvendt en certificeret printer, der printer med UV stabilt og fuldpigmenteret blæk i mindst 9 trykfarver. Gicléetryk kaldes også med et andet ord 'fine art print'.

Mine gicléetryk er trykt med 12 trykfarver. De har en fantastisk farvedækning og fremstår så naturtro, at du kan se penselstrøgene fra originalen. De er trykt på 285g syrefrit fine-art papir og er limited edition 1-25. Numrene viser, at der er trykt 25 styk i alt - altså et meget begrænset oplag. Hvert gicléetryk bærer min signatur nederst i højre hjørne og er nummereret nederst i venstre hjørne. Gicléetrykkene er monteret i en lækker og massiv egetræsramme med rammetape, så støv og andre småpartikler ikke sætter sig inde i rammen.

CVRnr 38734342


MobilePAY 470407


OPHAVSRET - Louise Elkjær har ophavsretten til alle tekster, originalværker samt reproduktioner (herunder tryk og plakater af originalværkerne) på denne hjemmeside. Da der er tale om kunstneriske og originale værker, der er skabt ved egen skabende indsats, er disse beskyttet ophavsretligt imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv. jf.den danske ophavsretslov.


Ønsker du at gøre brug af billeder eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte Louise Elkjær på tlf. 26194726

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept