VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

CVRnr 38734342


MobilePAY 470407


OPHAVSRET - Louise Elkjær har ophavsretten til alle tekster, originalværker samt reproduktioner (herunder tryk og plakater af originalværkerne) på denne hjemmeside. Da der er tale om kunstneriske og originale værker, der er skabt ved egen skabende indsats, er disse beskyttet ophavsretligt imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv. jf.den danske ophavsretslov.


Ønsker du at gøre brug af billeder eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte Louise Elkjær på tlf. 26194726

MIN HISTORIE AF INDTRYK

...hvad enten 

det er

et menneske,

en genstand

eller

en problematik,

kan disse ændre

form,

når de betragtes fra et andet

perspektiv...

Oprindelig er jeg fra Nordjylland, men forvildede mig til Århus for efterhånden mange år siden. Her er jeg nu bosat i Risskov ved Aarhus bugt, hvor jeg har mit værksted og galleri GalleriLOU.


Historien bag udtrykket i mine malerier trækker tråde tilbage i tid, nemlig da jeg for snart 25 år siden oplevede én af de første fotoudstillinger, hvor verden - og endda længe før dronernes tid - kunne ses afbilledet fra himlen. Midt på Store Torv i Aarhus centrum blev jeg så overvældet af, hvor betagende vores jord er: interessante formationer og smukke farver. Her slog det mig, at det at betragte noget fra et andet perspektiv end dét, vi normalvis betragter det fra gør, at dette ”noget” kan fremstå i et andet lys. Denne oplevelse har nu fulgt mig i mange år og været medvirkende til at forme mig; for hvad enten det er et menneske, en genstand eller en udfordring, så kan disse ændre form, når de betragtes fra et andet perspektiv. Tænk blot på, når vi ser tingene lidt `fra oven´, så kan vi måske se noget andet, end det vi hidtil har set.

I mine værker indgår der ofte luftfotolignende elementer og ind i mellem også i kombination med elementer i et normalperspektiv…på den måde forsøger jeg at indfange flere vinkler i et og samme maleri: et maleri der har sit udtryk baseret på min historie af indtryk.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept