Ved bestillingsarbejde har jeg forinden en god og længere snak med dig eller jer. Her taler vi blandt andet om, hvilke farver der skal indgå i maleriet, om der ønskes bestemte motiver og/eller om der ønskes en særlig komposition af maleriet. Derfor inviterer jeg altid hjem i mit værksted/galleri, for her kan vi i fællesskab finde frem til de farver, der lige nøjagtig taler til dig/jer, ved at se på farver i de malerier jeg pt har til salg. Farver er jo en lidt underlig størrelse, da de kan changere i et utal af muligheder og blandes i endnu flere. Så ved - i fællesskab - at kigge på farverne på mine færdige malerier, har vi god mulighed for at finde frem til netop de farver, du/I ønsker.

Efter denne snak går jeg i gang med maleriet. Hen imod slutningen af processen sender jeg fotos til dig/jer, så du/I har mulighed for at korrigere farverne, hvis der er behov for det. Det kan derfor også være svært at give en nøjagtig tidsramme på, hvornår maleriet er færdigt...jeg plejer at sige halvanden måneds tid.


Når du/I er tilfreds, får maleriet signatur og fernis, og så er det klar til at komme ud i dit/jeres hjem.


Prisen for et bestillingsarbejde er mellem 1500,- og 2500,- mere (alt efter motiv, størrelse mm.) end når en kunde køber et maleri, der "står på hylden". Det skyldes, at processen er længere og kræver mere tid og arbejde fra min side. Den forudgående snak, korrespondancen med fotos af maleriet undervejs i processen samt evt. korrigeringer af farverne er nemlig ret så vigtige, fordi der er stor forskel på at få dét, jeg har "inde i hovedet" ned på et lærred og så på at male et maleri ud fra de eksakte ønsker, en kunde har i sit hovede.


Du er meget velkommen til at kontakte mig ganske uforpligtende og høre nærmere, så jeg kan hjælpe dig i mål med dit drømmemaleri.

CVRnr 38734342


MobilePAY 470407


OPHAVSRET - Louise Elkjær har ophavsretten til alle tekster, originalværker samt reproduktioner (herunder tryk og plakater af originalværkerne) på denne hjemmeside. Da der er tale om kunstneriske og originale værker, der er skabt ved egen skabende indsats, er disse beskyttet ophavsretligt imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv. jf.den danske ophavsretslov.


Ønsker du at gøre brug af billeder eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte Louise Elkjær på tlf. 26194726